Wat te doen tijdens quarantaine?

Hi girls,

Ik hoop dat jullie allemaal nog gezond zijn en veilig thuis zitten.  Ik ben op dit moment nog altijd aan het werken tijdens de week, dus dit weekend waren voor mij de eerste quarantaine dagen. Ik hoop dat ik jullie via mijn blog wat inspiratie kan geven om deze dagen in quarantaine wat leuk te maken. In mijn vorige blog gaf ik al enkele tips wat jullie kunnen doen vandaag ben ik er terug met enkele tips voor jullie. Ik hoop jullie te kunnen steunen in deze moeilijke tijden.

I hope you are still healthy and save at home. I am still working at this time, so this weekend where my first days in quarantine. I hope to give you some Inspo on what to do when you have to stay at home. In my previous blog I already gave some tips and today I will give some more. I hope I can help you get true these difficult times.

60E1B360-6347-4DC0-B4E3-6DFA8EC31755

Zoals vele onder jullie heb ik nu echt tijd om verder te doen met lopen. dit is iets dat ik echt aanraad je hoofd is even helemaal leeg en je komt even buiten in de frisse lucht en de stralende zon. Ik ga hier verder niet op in gaan maar lady’s let do this. Ik doe dit via start to run een echte aanrader.  Deel gerust jullie loop momentje op insta en tag me zeker in jullie verhalen zo zie ik ook hoe jullie het stellen we kunnen dit samen lets work on that summer body  @Glitzylifestyle

Like meany of you this is the time to get back on track with my running. I love running it really clears your head and gives you a good feeling. lady’s together we can do this lets get fit. I use the app start to run so for al the starting lady’s this is the best app. Share your running moment with me on insta tag me in your story’s @Glitzylifestyle lady’s lets do this together lets work on that summer body.

Oke het tweede ding dat ik in het weekend deed is mijn eigen plaatsje zoeken in het huis. Een plaatsje waar ik kan lezen mijn shows kan bekijken zonder te moeten vechten om wie er tv mag kijken of zonder al het lawaai als je een boek wil lezen. Ik besloot om de kamer waar ik normaal mijn nagel studio heb om te toveren naar een echte girls place. We hebben denk ik in bijna elk huis al meer dan 1 televisie dus deze plaats ik deze in de kamer. Ook plaats ik al mijn favoriete boeken op een bijzet tafeltje. Op de bureau plaats ik al mijn staaltje parfum en skincare deze ga ik komende weken eens grondig overlopen. Oké dan zijn we al zo ver maar het mist nog iets waar kan ik nu lekker zitten als ik naar televisie wil kijken? Dan kwam ik op het idee een matras te nemen dat we in de berging hebben in geval iemand komt slapen. Deze plaats ik op de grond enkele kussens op en voila mijn eigen chill plekje. Ik weet dat niet iedereen een extra kamer geeft, maar wees origineel neem een hoekje in je kamer gebruik wat kussen, kaarsen noem maar op wees creatief en maak je eigen hoekje. Ga aan de slag en tag me in jullie Instastory’s ik zou het fantastisch vinden om jullie verhalen te zien. In deze tijden moeten we allemaal even ontsnappen van alles in huis en even rustig genieten van wat me time. Wat het ook is voor jou lezen, tv kijken, yoga noem maar op neem hier zeker de tijd voor zo houden we het samen uit om in quarantaine te leven.

The second thing I did this weekend, was creating my own space sow we don’t gave to fight about who is watching the tv our to escape the noise when you want to read a book. I decided to use my nail room as my girly place. I think we all have more than one tv in our home so I took the extra tv and placed it in the room. Took all my favorite books and placed it on a small table, some extra girly things to make it comfy. Okay so it really looks good but is still missing one thing a place to sit and watch tv. Then I took a mattress and placed it on de ground placed some extra pillows and voila my girly place is ready. I know not everybody has an extra room but you don’t need to. Go to your room take a corner and start putting pillows and candles in it take a book and relax. Be creative and tag my in your story’s on insta I would love to see. your corners.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden volgende week hebben we het over sporten in huis en ja lady’s lets talk Fashion.

Next week we will talk about home exercises and yes lady’s lets talk fashion.

XOXO Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: