SOS Corona wat moeten we nu doen met alle ons vrije tijd?

Hi girls,

Ik denk dat we nu al allemaal weten dat we het Corona virus serieus moeten nemen. Waar je ook kijkt op televisie, Instagram, Facebook of HLN het stopt maar niet. Er zijn nu wereldwijd zoveel mensen besmet. Velen zijn dan ook in paniek aan het geraken, we moeten dan ook met zen allen ons gezond verstand gebruiken en luisteren wat ons word opgelegd. Maar wat doe je nu plots met al die vrije tijd. Ook al zijn er zoveel dingen die we niet meer mogen doen zijn er nog zoveel dingen die we wel mogen. Dit is dan ook de perfecte tijd om wat me time in te schakelen en rust te nemen zodat je volledig uitgerust bent als al dit hopelijk zo snel mogelijk over is

33057FEC-F155-48C2-9D8B-A8BADE537E4D

I think we all know that we have to take this Corona virus very serieus. Everywhere we look on Instagram, Facebook or on tv you can not escape it. This virus is a worldwide problem and meany people are panicking. I think we all need to use our brains and listen to what the government is telling us. There are a lot of things we can’t do at this moment but we can still do so much. This is the perfect time to take some me time and relax so we can get back 100% when all of this is behind us.

Dit zijn mijn plannen komende weken. Nu we met zen allen best zoveel mogelijk thuis blijven is het de perfecte moment om een paar series te binge watchen. Ik denk dat velen van ons vooral veel naar een scherm zullen kijken daarom even een gouden tip. Overweeg eens een Blue ligt bril.  Deze beschermd jullie ogen en zorgt dat we een goeie nachtrust hebben. Het blauwe licht hebben we wel nodig we worden er energieker van maar als we ’s avonds nog veel op onze schermen zitten te kijken kan dit ook zorgen dat we minder goed slapen. Mensen die last hebben van droge ogen zouden hiermee eventueel ook geholpen zijn. Ik kocht er alvast 1 op BOL voor een kleine €15.

86F22D76-656C-4FF5-BD50-051656731DD3

These are my plans for the upcoming weeks. It is recommended to stay at home so a lot of us are gonna watch tv. I think a lot of our free time we are watching our phones and computers. That is why I bought  blue light protection classes. They protect you eyes from all the blue light we get out our computers and phones. We need blue light to feel energetic but at night we have trouble falling asleep because of all the blue light. When you have dry eyes these might help you protect your eyes. Maybe you need to think about this.

My TV show list to binge watch.

Dynasty, The bold type, Love is blind, YOU, The order, Pretty little liar

With your boyfriend.

The 100, The Blacklist, Scorpion, Lucifer, Shooter, Jessica Jones

We kunnen niet de ganse tijd televisie kijken, daarom begin ik alvast een paar leuke weekendjes te plannen. Je moet hiervoor geen datum vastplakken. Maak eens een lijst van alle plaatsen je wil bezoeken eventueel in eigen land of buurtlanden (nu we niet weten wat de toekomst ons brengt). Bekijk waar je eventueel kan overnachten en wat je allemaal wil bezoeken schrijf dit allemaal op of ga aan de slag op Pinterest. En als deze moeilijke tijd eens voorbij is neem je gewoon je lijst bij de hand en kan je beginnen boeken.

BA96B473-BD9C-4A29-B13B-C7038DB44A09

We can’t watch tv all day every day, so that is why I am gonna start planning some weekends away. You don’t need to put a date on it just make a list of all the places you want to go maybe find places in your own country ( at this time we don’t know what the future is gonna bring). Look at places you can sleep and what you want to visit. Make a list of all these things our go to Pinterest and save it all there. So when this difficult time is finally over you just take you list and start booking.

Ik heb ook altijd te weinig tijd om even lekker te genieten van een boek. Ik zal hier dan ook komende weken wat tijd voor hebben. Naast het lezen van boeken zal ik ook eens door al mijn parfum staaltjes gaan en eens kijken welke nieuwe geuren ik ontdek voor komende zomer. Dit zijn mijn plannen komende weken hopelijk is dit snel allemaal achter de rug en kunnen we snel weer terug naar het normale leven. Lieve lezers verzorg jullie goed was jullie handen en wees lief voor elkaar.

268D9D0B-A6F6-426E-991D-281FC6D5284B

I never find the time to just layback and read a good book. So next weeks  I will take time to read some books that are laying around waiting to be read. I have like this bag filled with perfume samples so lets take some time to find some new smells for upcoming summer. So this is what I am gonna do next weeks I hope it will all beaver very soon. Dear readers take care of yourself, wash your hands en be nice to each other.

See you next week

XOXO Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: